Általános Szerződési Feltételek

A Szombathely Város Fúvószenekar Egyesület fenntartja a jogot, hogy követve a folyamatosan változó kormányzati határozatokat és egészségügyi javaslatokat, azonnali hatállyal változásokat eszközöljön a előadótermek kapacitásában, illetve az ültetési rendszerben. Ennek következtében az Ön által megvásárolt ülőhely a későbbiekben változhat, átkerülhet máshova.

Amennyiben az Önt érintő ülőhelynél módosítást eszközölnénk, úgy az Szombathely Város Fúvószenekar Egyesület az Ön által előzetesen megadott email címre küldhet tájékoztatást erről.

Tájékoztatjuk, hogy az ülőhelyek kiválasztása után, összesen 15 perc áll rendelkezésére, hogy végigvigye a tranzakciót.

A fizetés előtt kérjük, ellenőrizze az előadással kapcsolatos információkat:

DÁTUM, IDŐPONT, ELŐADÁS  – mert utólag már nem áll módunkban módosítani azokat.

A vásárlás után Ön visszaigazoló e-mailt kap a rendszertől. Amennyiben nem kapott vásárlási azonosítót a rendszertől a tranzakció végén, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, kizárólag hívószám kijelzéssel hívható.

Telefonszám: +36 30 691 0449

Az interneten vásárolt teljesárú jegyeket a későbbiekben már nem lehet kedvezményes jegyre váltani.

Szombathely Város Fúvószenekar Egyesület által értékesített jegyek ÁFA-t nem tartalmaznak, ezért ÁFA-s számlát nem áll módunkban kiállítani.

Megvásárolt jegyét legkésőbb az előadás kezdete előtt 3 órával töröltetheti telefonon keresztül. Online vásárolt jegy törlése esetén a vásárolt összeg 14 napon belül kerül visszatérítésre. Kizárólag a teljes tranzakció törlésére van mód, rész törlésre  – azaz egy tranzakción belül vásárolt több jegyből kiválasztott jegyeket törölni – nincs lehetőség.

Telefonos elérhetőségi idő hétfőtől szombatig 8-16 óráig lehetséges, kizárólag hívószám kijelzéssel hívható. Telefonszám: +36 30 691 0449

Figyelem! Ha olyan elektronikus jegyet mutat fel a jegykezelőnek, amelyre visszatérítési tranzakciót kezdeményeztek, Önt jegy nélküli vendégnek tekintjük, és jegykezelőnk a beengedést visszautasítja.

Felhívjuk figyelmét, hogy az alábbi esetekben nem áll módunkban törölni jegyét, illetve a jegy árát visszatéríteni:

  • Ha az előadás kezdete előtt kevesebb, mint 3 órával vásárol jegyet
  • Amennyiben törlési igényét a telefonos nyitvatartási idején kívül jelzi.
  • Ha helytelen, hiányos adatokat szolgáltat az ügyintéző részére.

Vásárlással kapcsolatos reklamációt kizárólag a előadás kezdetéig áll módunkban elfogadni!

Fizetési kapu

Tudomásul veszem, hogy a(z) Szombathely Város Fúvószenekar Egyesület (9700 Szombathely, Pásztor u. 1.) adatkezelő által a(z) jegy.szombathelyifuvosok.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: Számlázási adatok (Vezetéknév, Keresztnév, Számlázási cím, Telefonszám, E-mail cím), Jegytulajdonos adatai (Vezetéknév, Keresztnév, E-mail cím) Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Szeretne értesülni műsorainkról a jövőben?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!